Home [akcija] Ako imaš ideju, sada imaš priliku da je iskoristiš!

Ako imaš ideju, sada imaš priliku da je iskoristiš!

75
0

„Agrobiznis“ je projekat organizacije AIESEC, kancelarije na univerzitetu Singidunum, vođene od strane studenata, napravljen sa ciljem da studenti završnih godina Poljoprivrednog, Biološkog, Šumarskog fakulteta kao i studenti drugih fakulteta koji se zanimaju za agrobiznis, nauče nešto više o funkcionisanju i radu u oblasti agrobiznisa.

 

Studenti će pored mogućnosti prisustvovanja u interaktivnim edukacijama, koje će držati eminentni stručnjaci iz ove oblasti, imati priliku da učestvuju u studiji slučaja, koja se sastoji iz 2 dela: Case Study Challenge – timovi mladih ljudi odgovoraće na zahteve poslovnih studija slučaja. Pobednički tim direktno prelazi u narednu fazu Challenge-a tj. Business plan Challenge – Pobednički timovi iz tri grada izradiće Business Plan za poljoprivredni sektor. Pobednički tim će imati priliku da započne svoj biznis u saradnji sa generalnim partnerom.

Projekat “Agrobiznis” ima za cilj podizanje nivoa svesti o značaju i potencijalu poljoprivrede u Srbiji, kao i podsticaj mladih da započnu sopstveni biznis u poljoprivredi. Materijalizovanje ideja mladih ljudi, odnosno započinjanje biznisa, uz pomoć učesnika i prijatelja projekta, jeste vizija za tekuću i narednu godinu. Projekat se realizuje u tri lokalne kancelarija AIESEC-a u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu.

 

Treći po redu „Agrobiznis” koji omogućava studentima da direktno komuniciraju sa predstavnicima firmi iz oblasti modernog poslovanja u poljoprivredi koji duži niz godina uspešno posluju
u Srbiji i inostranstvu. Samim upoznavanjem nečijeg poslovanja, studenti će se mnogo bolje povezati sa realnim stanjem na tržištu, znanjem koje nije samo teorijsko, mogućnosti postavljanja svih nejasnih pitanja, a za najbolje tu je Bussiness plan i započinjane biznisa.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u preko 113 zemalja i teritorija sa preko 86.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

 

 

Više informacija na www.prijavise.org.rs