Home [akcija] AIESEC Week – “Lead Up”

AIESEC Week – “Lead Up”

58
0

Prihvati izazov, iskoristi mogućnosti – Uči i učestvuj
Lokalna kancelarija AIESEC u Novom Sadu, organizuje projekat “AIESEC Week” koji je namenjen studentima svih fakulteta i godina studija. U okviru projekta održaće se brojne radionice i motivacioni seminar – Lead Up koji je deo projekta Novi Lideri u Beogradu.

 

Lead Up se održava 13. oktobra na Ekonomskom fakultetu sa početkom u 16 časova i predstavlja motivacioni seminar na kome će učesnici podeliti svoje priče o ličnom i profesionalnom uspehu kao i načinu na koji su došli do svojih ciljeva, a dešava se istovremeno u tri grada Srbije – Nišu, Novom Sadu i Beogradu.

 

Učesnici “Lead Up-a” će biti uspešni lideri iz lokalne zajednice

 

Prijave za seminar možete pronaći na

www.ns.aiesec.org.rs

 

Odmah nakon završetka seminara, 13. oktobra, AIESEC Novi Sad će održati prezentaciju “Upoznaj AIESEC” na kojoj će svi zainteresovani studenti moći da saznaju nešto više o samoj organizaciji, mogućnostima učlanjenja kao i načinima na koji AIESEC funkcioniše. Takođe, kada postanu članovi organizacije, studentima se pružaju razne mogućnosti, a neke od njih su: rad u internacionalnom timu, sticanje praktičnih veština kao što su javni nastup, tajm menadžment, organizacija rada, strateško planiranje kao i odlazak na stručnu ili volontersku praksu u neku od 113 zemalja.

 

Sa više od 86000 članova na 2400 univerziteta, AIESEC je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale i time naprave pozitivnu promenu u svom okruženju i društvu.