Home [treninzi] Radionica ”Moja omiljena majica“

Radionica ”Moja omiljena majica“

55
0

U okviru programa „ART BASE“ Festivala, osmislili smo kreativnu umetničku radionicu, „MOJA OMILJENA MAJICA“, namenjenu mališanima koja će se bavati crtanjem i slikanjem na majicama.

Teme će biti raznolike, kretaće se u opsegu od apstraktnih do figuralnih predstava i motiva. Deca će imati priliku da na odevnom predmetu nacrtaju svoju omiljenu igračku, omiljeni slatkiš, ili možda kućnog ljubimca, mamu, tatu, druga ili drugaricu ili već neku sasvim drugačiju i do sada neviđenu predstavu iz svog magičnog sveta mašte.

Cilj programa ove radionice je da deca slobodno izraze kreativnost na upotrebnom predmetu, u ovom slučaju odevnom. Svaki polaznik naše radionice na poklon dobija svoju iscrtanu majicu. Radionica će biti oformljena od najviše 10 članova, a dobrodošla su sva deca uzrasta 4 – 12 godina koja će dobiti neophodan besplatan materijal za rad- majicu i akrilne boje za tekstil.

Molimo sve zainteresovane da nas kontaktiraju i unapred obaveste o dolasku deteta. Dođite da se družimo, budemo kreativni i dokažemo sebi kako uz malo mašte i volje možemo lako doći do svoje omiljene majice.

Popunjenu prijavu, sa naznakom u subjectu za koju radionicu aplicirate, poslati najkasnije do 19. septembra na e-mail: bgdarteasers@hotmail.com

Moderator:  Vera Popovic

Dodjite da stvaramo zajedno!

 

Kontakt:
Belgrade Art Teasers

bgdarteasers@hotmail.com
Ivana Andrejic ivana.bg@hotmail.com
Jelena Bogdanovic coye89@live.com