Home [njuz] 23. konferencija Međunarodnog naučnog foruma “Dunav – reka saradnje” (

23. konferencija Međunarodnog naučnog foruma “Dunav – reka saradnje” (

43
0

23. konferencija Međunarodnog naučnog foruma “Dunav – reka saradnje” (MNF”DRS”) održati ove godine 23-24. septembra u Beogradu. Pozivamo Vas da učestvujete u njenom radu.
Podsećamo Vas da je MNF“DRS” je posvećen ostvarivanju ciljeva Strategije Evropske unije za Dunavski region (EU Strategy for Danube Region – EUSDR) jer su ciljevi ove strategije isti kao i oni za koje se MNF”DRS” zalagao u protekle 23 godine. U skladu s tim, MNF”DRS” se uključio u mrežu organizacija civilnog društva pod nazivom DANUBENET for NGOs i započeo proces stvaranja bilateralnih i multilateralnih partnerstava sa širokim krugom nevladinih organizacija u cilju da doprinesu ostvarenju Akcionog plana Dunavske strategije.

Iz tih razloga 23. konferencija je posvećena temama prioritetnih oblast Dunavske strategije. Opširnije u priključenom Pozivu i nacrtu programa.
Molimo vas da navedete vašu nameru da učestvuje u radu Konferencije odmah nakon što pročitate ovaj poziv, a ako želite da predstavite rad ili projekat na konferenciji, molimo Vas da pošaljete apstrakt izlaganja do 20. septembra na office@danube-cooperation.com ili forumdanube@yahoo.com. Takođe, molimo vas da pratite informacije na našoj internet stranici http://www.danube-cooperation.com/

Apstrakte izlaganja koji se sukcesivno objavljuju u našem internet naučnom časopisu Danubius po redosledu prijema, možete pročitati na http://danube-cooperation.com/danubius/ . Ukoliko želite da dobijete nove brojeve ovog časopisa direktno u Vaše elektronsko sanduče, možete se pretplatiti (besplatno) na istoj adresi.