Dve tajne poslovnog uspeha

0
SHARE

 

U subotu, 1. septembra, od 10 časova, očekuje vas još jedan zanimljiv seminar na temu interne komunikacije i hartija od vrednosti.

  • Trendovi u internim komunikacijama u vremenu konstantnih promena

Negativni interni odnosi i blokada u profesionalnoj komunikaciji mogu biti ogromna prepreka na putu ka uspehu kompletne kompanije, a svakako je to u ostvarivanju vaših ličnih ciljeva.

– Kako bi trebalo da razgovarate sa kolegama i nadređenim?
– Da li je dobra poslovna komunikacija i dalje formalna i tradiconalno informativna?
– Kako da novim, promenjenim, internim odnosima utičete na poboljšanje poslovanja i napredovanje?

Na ovo i mnoga druga pitanja odgovor će vam dati dr Danijele Lalić, docent na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu na odseku za industrijsko inženjerstvo i menadžment i na Fakultetu za ekonomiju finansije i administraciju u Beogradu. Partner je u ProMethod Network Solution System i radi kao konsultant iz oblasti odnosa s javnošću i marketinga. Ima preko 30 objavljenih stručnih i naučnih publikacija.

 

  • Tehnička analiza hartija od vrednosti

Tenička analiza hartija od vrednosti može da bude veoma zanimljiva. Na ovom predavanju biće objašnjen nastanak teorije, kakvi su dometi i ograničenja, različite tehnike čartiranja i primere iz ove oblasti. Tematika je naročito zanimljiva ljudima koji se ne bave finansijama, zato što i sami mogu da koriste ovu tehniku bez velikog znanja fundamentalne analize. Takođe, saznaćete i mogućnost upotrebe određenih alata, pogotovu pokretnih proseka i japanskih sveća.

Predavač je Darko Vuković, diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Trenutno je na doktorskim studijama na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, iz uže naučne oblasti ekonomija i finansije.
Zaposlen je na Univerzitetu Union Nikola Tesla, na odseku Preduzetnički biznis. Predmeti koje predaje su: osnovi ekonomije, javne finansije, analiza hartija od vrednosti, investicije u hartije od vrednosti, međunarodne poslovne finansije.

 

 

 

Ko može da se prijavi?

Seminaru mogu prisustvovati svi zainteresovani koji se prijave na vreme. Kako je interesovanje veliko a broj mesta ograničen potrebno je da što pre potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave.
Krajnji rok za prijave: petak, 31.08.2012. do 17h.

 

PRIJAVI SE OVDE!

Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i studenti ITS-a seminar mogu pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu u 10:00, logovanjem na Distance Learning platformu, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link “Dve tajne poslovnog uspeha”. Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

 

Gde i kada?

Seminar će se održati u subotu, 01.09. u prostorijama LINK group-a, ul. Cara Dušana 34, Zemun, sa početkom u 10h. Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com