Home [treninzi] Prijavite se za radionicu o investiranju u startape sa investicionim fondom Eleven

Prijavite se za radionicu o investiranju u startape sa investicionim fondom Eleven

45
0

U subotu 1. septembra SEE ICT organizuje osmu po redu startap radionicu koja za temu ima investiranje u startape. Radionica će početi u 12h i trajaće do 17h, a održava se u Privrednoj komori Beograda, uz podršku ove institucije, te uz podršku Limunda koji omogućava ostvarivanje projekta Startap radionica.

Pokretanje startapa sa sobom donosi različite potrebe za kapitalom, bilo da je u pitanju pokrivanje osnovnih operativnih troškova, ulaganje u razvoj proizvoda ili skaliranje biznisa. Mnogim startapima u razvoju može pomoći investicija, naročito kada uz nju dolazi i ekspertiza od investitora koji ima iskustvo u oblasti kojom se bavi startap.

Područje Jugoistočne Evrope (a posebno Srbije) je gotovo po definiciji siromašno kapitalom za razvoj tehnoloških kompanija ali se situacija na tom polju bitno popravila osnivanjem dva fonda namenjenih ulaganju u startape, oba iz Bugarske, uz podršku Evropske Unije.

Jedan od nih je Eleven koji raspolaže sa 12 miliona evra kapitala a već su investirali u 11 startapa i imaju izraženu želju da investiraju u kompanije iz Srbije.

Radionicu će voditi Ivajlo Simov, Daniel Tomov i Dilan Dimitrov, ko-osnivači ovog fonda, a pored predstavljanja Elevena pričaće o tome kako startapi trebaju tražiti (i dobiti) investiciju i kako treba pitch-ovati investitora.

Svi prijavljeni se ohrabruju da pripreme pitch na osnovu koga će dobiti povratne informacije od investitora, a postoji i mogućnost privatnih sesija i savetovanja oko najboljih načina za dalji razvoj startapa.

Sve u svemu u pitanju je retka i odlična prilika da predstavite svoj startap ljudima koji imaju spremnost da investiraju u tehnološke kompanije iz ovog dela Evrope. Ne propustite priliku i prijavite se za radionicu preko linka ispod.

Važna napomena: usled forme događaja i želje da se osigura kvalitet vežbi broj mesta će biti ograničen i — prema našem iskustvu — dosta ispod interesovanja. Molimo vas da popunite celu formu kako bismo lakše izabrali one učesnike kojima radionica najviše može da pomogne.

Rok za prijavu je 28. avgust u ponoć a ovde je i → link za prijavu.