Home [konkursi] AUDICIJA – ”Budi muško klub” u potrazi za mladim talentima

AUDICIJA – ”Budi muško klub” u potrazi za mladim talentima

39
0
vesti6“Budi muško klub” raspisuje sezonu lova na mlade talente. Traže se mladi, nadareni, hrabri, otvoreni i druželjubivi glumci.

Ukoliko si mladić, živiš u Beogradu, imaš od 15 – 25 godina i želiš da igraš u pozorišnoj predstavi:
PRIJAVI SE NA AUDICIJU – 11. jula, u 16h u Centru za kulturnu dekontaminaciju, Birčaninova 21, 11000 Beograd.

Predstava koju radimo bavi se problemima mladića, njihovim pogledima na svet, životnim planovima i očekivanjima. Zbog toga, za aududiciju nisu potrebne posebne pripreme. Dođi da se upoznamo, porazgovaramo i družimo. Budi to što jesi i pokaži šta znaš! Ukoliko imaš neku specijalnu glumačku veštinu, znaš da sviraš, pevaš, igraš, recituješ ili žongliraš, budi spreman da nam svoja znanja demonstriraš. Na audiciju možeš da se prijaviš bez obzira na to da li imaš ili nemaš prethodna glumačka iskustva. Otvoreni smo za rad sa srednjoškolcima, studentima, amaterima i profesionalnim mladim glumcima. Premijera predstave zakazana je za prvu polovinu oktobra.

 

Ukoliko si zainteresovan, popuni prijavu koju ćeš otvoriti kada klikneš na ovaj link:

https://docs.google.com/a/e8.org.rs/spreadsheet/viewform?formkey=dG1yY2lqV0JUNFZjdEg2UUZLd3g5R2c6MQ

Centar E8 je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija osnovana 2004. sa sedištem u Beogradu. U okviru organizacije postoje tri različita programa: rodna ravnopravnost, zdravi stilovi života i participacija mladih. Kampanja “Budi muško” se u okviru programa Rodna ravnopravnost već 5 pet godina uspešno sprovodi na teritoriji cele Srbije u 20 različitih gradova.