Home [akcija] Svet je jednu razmenu udaljen od tebe! – program internacionalne razmene

Svet je jednu razmenu udaljen od tebe! – program internacionalne razmene

50
0

mladi20Kažu da put od 1000 milja počinje jednim jedinim korakom. Preko 16.000 ljudi je iskoristilo mogućnost da preko AIESEC programa internacionalne razmene otpočne svoje putovanje.

AIESEC na Ekonomskom fakultetu i ovog leta pruža priliku studentima svih godina, fakulteta i proseka, kao i brucošima, da učestvuju u programu razmene i da provedu 6 nedelja u inostranstvu.
Postanite i Vi deo internacionalnog tima koji će ovo leto provesti na AIESEC razmeni.

Kroz rad na projektima imate priliku da pozitivno utičete na društvo, a kroz to steknete profesionalno iskustvo i znanje. Ekologija, socijalna inkluzija, kulturna tolerancija, rad sa decom ili preduzetništvo su samo neke od tema kojima se ovi projekti bave. Družite se sa ljudima iz celog sveta, steknite prijatelje za ceo život i stvorite mrežu kontakata koja obuhvata 110 zemalja.

‘’Otišao sam na praksu očekujući zanimljivo životno iskustvo, a dobio sam mnogo više. Internacionalni tim, sa kojim sa radio na projektu, su činili studenti iz celog sveta: Kanade, Amerike, Kine, Koreje, Gane, Etiopije i oni su sada moji bliski prijatelji’’ – Miroslav, Češka

Upoznajte se sa čarima Indije, osetite miris prave brazilske kafe, prošetajte se kineskim zidom, vidite spoj Istoka i Zapada. Kroz rad i druženje sa ljudima iz celog sveta, upoznajte kulturu druge zemlje i steknite neverovatno iskustvo.

 

’’Odlazak u Indiju mi je bio jedan od najboljih životnih iskustava. Naučila sam koje su mi mogućnosti i granice. Za ovaj korak je svakako potrebna hrabrost, ali nakon nekog vremena počneš zaista da se osećaš kao da si tamo gde treba da budeš’’ – Milica, Indija

Vaša priča počinje na ovoj adresi www.ef.aiesec.org.rs.
Prijavite se i započnite svoju avanturu.

Ako ovog leta svoje uspomene ipak odlučite da stvarate u Beogradu, iskoristite vreme na najbolji mogući način, volontirajući na nekom od projekata ACTiviraj se ili Život bez granica i budite nečiji najlepši deo detinjstva.

 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.