Home [ knjige/tribine ] Prezentacija programa internacionalne razmene i prakse

Prezentacija programa internacionalne razmene i prakse

41
0

book8Međunarodna studentska organizacija AIESEC pruža mladima mogućnost odlaska u inostranstvo na stručnu praksu ili na razmenu i volontiranje na nekom od mnogobrojnih projekata. I ovog leta AIESEC u Nišu organizuje prezentacije praksi i studentskih razmena i to:

– 6. juna na Pravnom fakultetu u 19h
– 7. juna na Ekonomskom fakultetu u 20h
– 8. juna na Elektronskom fakultetu u 19:30h
– 8. juna na Akademiji umetnosti u 20h
– 11. juna na Prirodno-matematičkom fakultetu u 19:30h
– 12. juna na Fakultetu zaštite na radu u 18:30h
Internacionalna razmena predstavlja najintenzivnije iskustvo učenja, mogućnost sopstvenog razvoja i sticanja novih poznanstva preko globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama utičete pozitivno na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine preko 16.000 mladih ljudi, širom sveta, iskoristi šansu da ode na razmenu preko AIESEC-a, doživite najbolje leto svog života u nekoj od 110 zemalja koje vam mi nudimo.

Odlaskom na stručnu praksu, AIESEC omogućava studentima sa završnih godina studija i na masteru, da radom u nekoj internacionalnoj kompaniji primene teorijsko znanje sa fakulteta i načine prve korake u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu šansu i uz stručno usavršavanje upoznajte neku novu kulturu.

Dođite i izaberite neku od mnogobrojnih mogućnosti koje vam nudimo. Iskoristite ovo leto na najbolji način, upoznajte svet iz druge perspektive.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene
potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 110 zemalja, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu.
Više informacija o programima možete dobiti preko sajta www.aiesec.org.rs