Home [njuz] CAREER DAYS u Nišu

CAREER DAYS u Nišu

43
0

mladi2Career Days” je projekat sa dugom tradicijom i u Nišu se organizuje već osmu godinu zaredom. Kroz ovih osam godina postojanja Career Days-a u Nišu, dosta mladih ljudi je pronašlo praksu i došlo do zaposlenja. Studentska organizacija AIESEC teži stalnom napredovanju i usavršavanju, pred sobom postavljamo visoke ciljeve i tražimo nove načine za ostavrenje istih. Stoga, Career Days ove godine ima novi koncept, razvijen u saradnji sa kompanijama učesnicama, u cilju postizanja što većih rezultata.

Career Days će se ove godine održati 25.04.2012. u Regionalnom centru za obrazovanje u Nišu. Prva novina koju uvodimo jeste način prijavljivanja za učešće na sajmu.

Na sajtu www.careerdays.rs možete se prijaviti za konkurs za radno mesto kompanije za koju ste zainteresovani. Na osnovu Vaših podataka, izvršiće se selekcija u skladu sa zahtevima kompanije i kandidati koji prođu selekciju imaće priliku da učestvuju na interaktivnim radionicama koje će ta kompanija držati na sajmu. Sajam će biti otvoren za sve mlade ljude koji mogu da dođu i ostave svoj CV u elektronsku bazu podataka ili ga predaju nekoj od kompanija, s tim što će radionicama prisustvovati kandidati koji su prošli selekciju.

AIESEC je međunarodna studentska organizacija koja se bavi realizacijom različitih projekata koji imaju pozitivan uticaj na društvo i utiču na razvoj liderstva kod mladih ljudi.