Home [treninzi] POZIV ORGANIZACIJAMA, KZM I OPŠTINAMA ZA UČEŠĆE NA TRENINZIMA U NIŠU I...

POZIV ORGANIZACIJAMA, KZM I OPŠTINAMA ZA UČEŠĆE NA TRENINZIMA U NIŠU I POŽEGI NA TEMU RAZVOJA PROJEKATA U OKVIRU PROGRAMA MLADI U AKCIJI EVROPSKE UNIJE

26
0

mladi12Grupa “Hajde da…”, u saradnji sa organizacijama BalkanIDEA iz Novog Sada i Edukativni centar iz Kruševca, kao zvanično imenovane kontakt tačke za Program Evropske unije “Mladi u akciji”, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, poziva omladinske organizacije, organizacija koje se bave mladima, lokalne i regionalne kancelarija za mlade i predstavnike opština iz Pčinjskog, Jablaničkog, Nišavskog, Pirotskog, Topličkog, Zlatiborskog i Moravičkog okruga da se prijave na sledeće treninge:

  1. Trening u Nišu, 27.-29. april za učesnike/ce iz  Pčinjskog, Jablaničkog, Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okrug
  2. Trening u Požegi, 11.-13. maj, 2012 – za učesnike/ce iz  Zlatiborskog i Moravičkog okruga.

Treninzi imaju za cilj da  upoznaju učesnike/ce sa principima, prioritetima i procedurama za pisanje projekata i dobijanje finansijskih sredstava u okviru programa Mladi u Akciji Evropske Unije (više informacija o ovom programu EU na adresi http://www.mladiuakciji.rs/o_programu.php).

Rok za prijavljivanje na trening u Nišu 20. april. do 13.00 h, a rok za prijavljivanje za trening u Požegi je 4. maj do 13.00 h. Više informacija o tome kako se prijaviti na trening, profilu učesnika/ica, prijavnom formularu možeš naći u sledećem dokumentu:

finalni_poziv_trening_nis_pozega_mladi_u_akciji_eu_2012.docx

Rad Grupe “Hajde da…” iz Beograda u ulozi Kontakt tačke za program Evropske unije „Mladi u akciji“ podržava Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, SALTO resursni centra za Jugoistočnu Evropu i Program Mladi u akciji EU.