Home [stipendije] Konkurs za podnošenje prijava za 2 stipendije u trajanju od 10 do...

Konkurs za podnošenje prijava za 2 stipendije u trajanju od 10 do 12 meseci koje omogućavaju finansiranje studija u Francuskoj na nivou master 2

52
0

newsKompanija Tigar Tyres, filijala Michelin Grupe i Francuski institut u Srbiji oglašavaju konkurs za podnošenje prijava za 2 stipendije u trajanju od 10 do 12 meseci koje omogućavaju finansiranje studija u Francuskoj na nivou master 2, a namenjene su studentima koji žele posle studija da se zaposle  u grupi Michelin. Stipendije su predviđene za sledeće profile :

•    Stipendija koja se dodeljuje za položaj menadžera u proizvodnji
•    Stipendija koja se dodeljuje  za položaj rukovodioca u službi za ljudske resurse

Izabrani kandidati će po završetku studijskog programa započeti rad u kompaniji  Tigar Tyres u Pirotu. Biće im omogućeno napredovanje u karijerii kao i obavljanje drugih zaduženja u grupi Michelin u Francuskoj ili  u drugim fabrikama.

Francuski institut će izabranim kandidatima dodeliti stipendiju koja će im omogućiti dobijanje statusa stipendiste Vlade Francuske, pokriti troškove socijalnog osiguranja i upisa na fakultet. Časovi francuskog jezika biće omogućeni za studente koji nemaju odgovarajući nivo. Kompanija Michelin će snositi troškove izdržavanja u Francuskoj ( stanarina, hrana, prevoz…)

Francuski institut u Srbiji i kompanija Tigar Tyres će zajedno definisati listu studijskih programa na koje će studenti moći da konkurišu. Paralelno sa procedurom selekcije kandidata studenti će biti u obavezi da samostalno obave upis na željeni studijski program u Francuskoj.

Kandidati koji su zainteresovani da se prijave za jednu od stipendija mogu da posalju CV i motivacionao pismo na e-mail vesna.adamovic@institutfrancais.rs ili na adresu Zmaj Jovina 11 do 19. marta 2012. god.