Home [akcija] Sajam održivog razvoja

Sajam održivog razvoja

31
0

Studentska organizacija AIESEC 01. marta u šoping-molu Delta City organizuje Sajam održivog razvoja u okviru projekta Odgovorni mladi, održiva budućnost. Ovom prilikom na sajmu će se predstaviti različite kompanije sa svojim održivim programima i akcijama vezanim za održivi razvoj.

Posetioci sajma imaju jedinstvenu priliku da čuju kako se koncept održivog razvoja praktikuje u kompanijama, ali i u nevladinim organizacijama. Ovogodišnji učesnici sajma su između ostalih  kompanije Ernst & Young, Ecoist, Božić i sinovi, Daj daj pelene, Bioidea sapuni, ali i magazin Liceulice i Divac fondacija.

Sajam održivog razvoja ima za cilj informisanje javnosti o značaju održivog razvoja. Na sajmu će biti predstavljeni i projekti mladih, koji su doprinosili održivom razvoju Srbije u prethodnim godinama. Zainteresovani mladi se mogu informisati kako da dobiju podršku za realizaciju svojih ideja u okviru neke od tema ovogodišnjeg konkursa. Konkurs sa temama „Utičem na održivost životne sredine”, „Utičem na održivost društva” i „Utičem na održivost ekonomije” traje do 15. marta i obezbeđuje 1000 evra za najbolje projekte.

Sajam traje od 11h do 16h.

Više informacija na sajtu http://odrzivimladi.org.rs

Kao i na facebook strani http://www.facebook.com/odrzivimladi