Home [treninzi] PR Arena – Learning in motion / PR konferencija za studente

PR Arena – Learning in motion / PR konferencija za studente

46
0

brigadaTreća PR Arena, nacionalna konferencija za studente o odnosima s javnošću biće održana u Sarajevu 21. aprila 2012. godine sa početkom u 10:00 u hotelu Hollywood. Tema konferencije je „Online PR“.

PR Arena je edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću na kojoj se kroz primere iz prakse edukuju studenti o bitnim segmentima PR-a u svim sferama društva.

Cilj je kroz predavanja studentima ponuditi više znanja nego što dobijaju na svojim fakultetima. Pored predavanja, održaće se i debata na temu „Tradicionalni mediji VS Moderni mediji“ na kojoj će učestvovati studenti.

Predavači na trećoj PR Areni su eminentni stručnjaci iz oblasti medija i PR-a, a oni su: Senad Hadžifejzović – doajen bosanskohercegovačkog novinarstva, Dragan Varagić – Online PR consultant iz Srbije, Nebojša Grbačić – izvršni urednik portala netokracija.com, web preduzetnik i community manager, Zoran Tomić – jedan od vodećih stručnjaka na području odnosa sa javnošću u BiH i regiji.

Ove godine želimo da ostvarimo saradnju i sa studentima iz Srbije, te vas ovim putem pozivamo da se prijavite na PR Arenu, i pridružite mladim PR stručnjacima iz Bosne i Hercegovine. Svim polaznicima će biti ponuđena prilika da kroz konferenciju usvoje nova znanja, upoznaju stručnjake iz različitih oblasti PR-a, te ostvare poslovne kontakte, koji će im koristiti u skoroj budućnosti.

Prijave za treću PR Arenu – Learning in motion su zvanično otvorene i svi zainteresovani se mogu prijaviti na mail prijava@prarena.ba .

Više informacija o projektu, predavačima i temi možete saznati putem web stranice: www.prarena.ba