Home [akcija] Podeli svoje znanje stranih jezika sa drugima

Podeli svoje znanje stranih jezika sa drugima

54
0

olovkaMeđunarodna studentska organizacija AIESEC ti u okviru svog programa internacionalnih razmena daje mogućnost da kroz internacionalno volontersko iskustvo stekneš znanje, razviješ svoje veštine i liderske sposobnosti i stekneš nova poznanstva preko naše globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama, pomažuci realizaciju raznih inicijativa, aktivnosti ili projekata, činiš pozitivan uticaj na neko internacionalno društvo. Svake godine, preko 16 000 naših članova iskoristi izazovnu šansu života i rada u inostranstvu kao i mogućnost da unaprede sebe u mnogim poljima. Za program internacionalnih razmena možeš se prijaviti na www.bba.aiesec.org.rs .

U okviru programa internacionalnih razmena izdvajamo nekoliko projekata aktuelnih u narednom periodu.

SPEAK je edukativni projekat u Češkoj, organizovan s ciljem da tamošnjim studentima omogući unapređenje znanja engleskog jezika i upoznavanje studenata sa sopstvenom kulturom.. U okviru rada na projektu, tvoj zadatak će biti da organizuješ interaktivne časove engleskog jezika i sprovodiš stalnu evaluaciju u cilju praženja napretka studenata.  

Ukoliko odeš na razmenu u Mađarsku, imaćeš priliku da radiš u osnovnoj školi u Budimpešti. Osnovni zadatak će biti da organizuješ interativne časove engeskog jezika, kao I da učestvuješ u osmišljavanju njihovih slobodnih aktivnosti tokom popodneva.

InSight je edukativni projekat koji se organizuje u Rusiji. Rad na projektu podrazumeva upoznavanje srednjoškolaca i studenata sa znanjima iz oblasti ekonomije, finansija, javnih odnosa i menadžmenta.

Step by step je edukativni projekat u Rumuniji, gde ćeš po samom dolasku u zemlju, prisustvovati konferenciji koja će te pripremiti za rad. Tokom rada na projektu, podrobnije ćeš upoznati rumunski obrazovni sistem, doprinoseći mu kroz pripremu i održavanje radionica namenjenim učenicima petog i šestog razreda.

AIESEC University je nacionalni edukativni projekat u Poljskoj, s ciljem da osobama različitog uzrasta omogući učenje stranih jezika u multikulturnom okruženju. Rad na projektu traje 8 nedelja i podrazumeva da ćeš, nakon dolaska u lokalnu kancelariju AIESEC-a u Poljskoj, proći kroz ciklus profesionalne pripreme za držanje radionica. Ideja projekta je da se učenje jezika učini zabavnim, kroz interaktivne radionice učenja jezika za zainteresovane.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u 110 zemalja sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.