Home [akcija] Lansiran sajt za mlade www.pazisex.net

Lansiran sajt za mlade www.pazisex.net

62
0

mladi88Presrećni ste ili nesrećni? Apetit vam je nikad jači, ili ga uopšte nemate? Vrti vam se u glavi, a obrazi vam porumene, kad god neko pomene ime vaše simpatije? Sve je to super! Jeste naporno, ali je super, jer je zaljubljivanje put da, pored seksualne, ostvarimo i svoju emotivnu zrelost i tako postanemo bolji ljudi.

 

Centar E8 u okviru kampanje “Budi muško”, na Dan zaljubljenih lansira novi zanimljivi sajt za mlade

 

www.pazisex.net 

BUDI MUŠKO… MENJAJ PRAVILA!

BUDI MUŠKO… PAZI SE(X)!

 

pazisex.net je web sajt koji su osmislili članovi BUDI MUŠKO KLUBOVA. Ovi klubovi, u brojnim srednjim školama, postoje od 2009. godine, a mladići koji se u njima okupljaju, veruju da pravi muškarci nisu nasilnici, da vode zdrav život, poštuju devojke i naravno: znaju sve što je potrebno znati o seksu i seksualno odgovornom ponašanju.

 

Sajt smo zamislili kao on line svesku, koja nam služi da obnovimo svoja znanja. Kao dobri drugovi, svesku delimo i sa svim vršnjacima i vršnjakinjama, koje muče pitanja i nedoumice vezane za seksualnost, polno sazrevanje, zaljubljivanje, reproduktivno zdravlje, vrste kontracepcije i zaštite od polno prenosivnih infekcija.

 

“BUDI MUŠKO” kampanja deo je inicijative “Mladići kao saveznici u sprečavanju nasilja na Severozapadnom Balkanu”. Ovaj projekat se realizuje u 8 gradova regiona. Sprovodi se u saradnji sa Smart Kolektivnom iz Beograda uz podršku CARE za Severnozapadni Balkan i Ministarstva inostranih poslova Kraljevine Norveške.