Home [njuz] Mesta za 40 kreativaca u “Emerging Talent” programu

Mesta za 40 kreativaca u “Emerging Talent” programu

82
0

racunar4Talentovani mladi ljudi, koji žele da steknu akademsku diplomu iz oblasti digitalnih medija, zahvaljujući SAE Institutu Beograd i dnevnom listu “Blic”, imaće priliku da postanu deo jedinstvenog “Emerging Talent” programa.

Na SAE Institutu 40 mladih će biti deo “Emerging Talent” programa

Kao deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija, SAE Institut nudi posebne cene za talentovane pojedince (40 posto popusta na jednogodišnju školarinu) u okviru četiri smera: audio inženjeringa, digitalne filmske produkcije, 3D animacije i web dizajna i programiranja.

Vrata u “Emerging Talent” programu su otvorena za 40 kreativnih ljudi (po 10 mesta na svakom smeru), koji pokažu interesovanje za studiranje u oblasti digitalnih medija i koji se kvalifikuju na konkursu.

SAE Institut nudi rad u prijatnom okruženju, kroz praktični rad i saradnju sa svetski priznatim stručnjacima iz oblasti audio inženjeringa, filma, animacije, veb dizajna.

Cilj programa je da se onima sa neospornim talentom i željom za usavršavanjem, pruži prilika da kroz praksu, na kojoj se i zasniva rad ovog instituta, ispolji kreativnost.
Kreativci mogu da apliciraju za učešće u programu do 6. februara, a sve dodatne informacije mogu se naći na veb sajtu wwww.belgrade.sae.edu ili u prostorijama SAE Instituta Beograd, u Čika Ljubinoj ulici 8, kao i na telefon 011 26 26 632.

Izvor: Blic