Home [njuz] Kancelarija AIESEC-a na Univerzitetu Singidunum

Kancelarija AIESEC-a na Univerzitetu Singidunum

67
0

mladiiU prostorijama Rektorata Univerziteta Singidunum potpisan je Ugovor o strateškoj saradnji između lokalne kancelarije AIESEC-a Srbija i Univerziteta Singidunum. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 110 zemalja sa preko 60.000 članova, AIESEC, najveća studentska organizacija na svetu je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.
Ugovor je ispred Univerziteta Singidunum potpisao Rektor, prof. dr Milovan Stanišić, i tom prilikom istakao da je neophodno konstantno pružati aktivnu podršku mladim liderima koji su budući nosioci napretka i razvoja globalnog društva.
Tokom 2012. godine AIESEC i Univerzitet Singidunum će u saradnji sa partnerima realizovati preko 10 društveno odgovornih projekata namenjenih mladim ljudima kao i projekat Singinetwork koji će biti predstavljen u narednom periodu.
Lokalna kancelarija AIESEC-a Srbija će ubuduće nositi naziv “AIESEC LC Singidunum”, a sedište će imati u prostorijama Univerziteta, u Ulici Danijelovoj u Beogradu.
Fotografije sa potpisivanja Ugovora možete pogledati http://www.singinetwork.com/