Home [treninzi] Besplatan kurs spanskog jezika za mlade Resnika

Besplatan kurs spanskog jezika za mlade Resnika

34
0

studentAktivisti Resnika u saradnji sa Obrazovnim centrom Equilibrio i Kancelarijom za mlade opštine Rakovica, mladima Resnika obezbeđuju besplatan početni kurs španskog jezika. Ako imate od 18 – 30 godina, živite u Resniku i imate jak motiv da se upustite u učenje četvrtog jezika u svetu po broju govornika – PRIJAVITE SE!
O nama: Aktivisti Resnika su neformalna grupa formirana od strane mladih Resnika. Mi okupljamo  i težimo  da okupimo što veći broj mladih Resnika da vođeni svojim iskustvom i znanjima doprinesu razvoju aktivnog i stvaralačkog delovanja stanovika ovog naselja na poljima, aktivizma mladih, obrazovanja, volonterizma, zaštite životne sredine…Želimo da budemo oslonac, podrška, inicijtori i pokretačka snaga mladih Resnika koji imaju za cilj da ovo prigradsko naselje bude bolje, sadržajnije, zdravije mesto za život svih njegovih žitelja.
Otvoreni smo za sve vaše ideje i mišljena kako bi smo ostvarili ono što verujemo svi stanovnici naselja Resnik žele. Ukoliko želite da nam se priključite ili ukoliko se interesujete za naš rad budite slobodni da nas kontaktirate.

Informacije o kursu: Polaznici početnog kursa španskog jezika će imati priliku da savladaju osnove komunikacije na španskom jeziku. Tromesečni kurs će početi 27.01.2012. godine, a održavaće se u prostorijama centra ”ARes” u  MZ ”Avala grad”. Polaznici  će imati časove dva puta nedeljno (vikendima). Svi polaznici koji budu redovno pohađali kurs će imati priliku da u prostorijama Obrazovnog centra Equilibrio polažu test na kom će pokazati svoje stečeno znanje i tako dobiti sertifikat za odgovarajući nivo poznavanja jezika.

Kako se prijaviti: Popunjavanjem i slanjem aplikacionog formulara na mail: aktivistiresnika@gmail.com do 22. januara 2012. godine stičete mogućnost da postanete polaznici ovog kursa. Broj polaznika je ograničen zato se potrudite da  što bolje popunite aplikacioni formular, on će biti osnova za odabir polaznika kursa.

Obaveze polaznika: Polaznici kursa su dužni da pohađaju većinu časova na kursu, pored toga polaznici su dužni da sami finansiraju udžbenik koji će tokom kursa koristiti. Aktivisti Resnika nisu u mogućnosti
da literaturu obezbede besplatno, ali ćemo se potruditi da nađemo najpovoljniji način da polaznici nabave udžbenik.

Ukoliko imate pitanja vezana za kurs ili pitanja vezana za rad Aktivista, budite slobodni da nas kontaktirate!

Marija Ratković i Veroslava Vuletić
Aktivisti Resnika
Kontakt: 060.132.0.933
060.304.3.691
E-pošta: aktivistiresniaka@gmail.com