Home [treninzi] Poziv za učestvovanje na jednodnevnoj info radionici “Da se njihova poruka čuje...

Poziv za učestvovanje na jednodnevnoj info radionici “Da se njihova poruka čuje “

31
0

book0Pozivamo Vas na jednodnevnu radionicu, koja označava početak projekta “Da se njihova potreba čuje – omogućiti vidljivost marginalizovanih grupa u Srbiji, kroz osnaživanje organizacija civilnog društva koje rade sa njima”, koji Grupa “Hajde da…” realizuje uz finansijsku podršku Balkanskog fonda za demokratiju.

Radionica će se održati 22. Decembra, 2011., u period od 12-16h, u prostorijama Francuskog kulturnog centra, Beograd.

Info radionica ima za cilj da informiše potencijalne učesnike/ce o projektu i sedmodnevnom treningu koji će biti realizovan krajem februara 2012. godine. Okupljeni učesnici/e biće upoznati sa metodologijom i temama koje će biti obrađivane na treningu (osnove performansa i sticanje znanja i veština za pravljenje  kratkih video zapisa (snimanih mobilnim telefonima) koji će se kasnije objavljivati na Facebook-u, Twitter-u i Youtube-u).

Nakon treninga, u različitim gradovima Srbije biće izvedeni performansi ili prikazani kratki filmovi, nastali tokom zajedničkog procesa. Tako će, na kreativan način, biti poslata poruka o potrebama I problemima marginalizovanih grupa (LGBT populacija, osobe sa invaliditetom, mladi Romi, mladi iz ruralnih područja, etničke manjine, izbegla i interno raseljena lica, mladi sa ulice, ratni veterani…).

Više informacija možete naći ovde >>>

Svi zainteresovani učesnici/e mogu potvrditi učešće putem e-maila na adresu suzana@hajdeda.org.rs, najkasnije do 14.12.2011., u 12h.

Projekat je podržan od strane Balkan Trust for Democracy

 

ghd
btd