Home [treninzi] Decembarski seminari udruzenja gradjana Mladi za turizam

Decembarski seminari udruzenja gradjana Mladi za turizam

59
0

mladiPozivamo Vas da prisustvujete Mesecu edukacije koji će se realizovati kroz dva seminara koji će držati profesori, mladi stručnjaci, a takođe ćete imati priliku da čujete i korisna iskustva samih predavača, da učestvujete u diskusiji i pitate predavače sve što Vas zanima. Mesec edukacije ima za cilj upoznavanje i edukaciju studenata na određene teme koje su značajne za poboljšanje turizma Srbije.

Tema prvog seminara je ”Mogućnost razvoja seoskog turizma u Srbiji”, koji će Vam približiti problematiku seoskog turizma, takođe ćete saznati neka od rešenja koja su domaćinstva primenila radi uspešnijeg poslovanja. Tema drugog seminara je ”Mogućnost razvoja receptivnog turizma” koji će Vam približiti tajne Beograda, upoznati Vas sa strategijom razvoja turizma, mogućnošću razvoja nautičkog turizma od Bezdana do Kladova, takođe ćete saznati tajnu jednog od najposećenijeg muzeja u Srbiji i kako na adekvatan način vršiti promociju istog.

Seminar se održava u 3 grada: Beograd, Novi Sad i Valjevo i okupiće studente turizma sa različitih fakulteta, ali i druge zainteresovane pojedince i organizacije. Na kraju svakog seminara delićemo sertifikate.

SEMINAR I

SEMINAR II

Pridružite nam se!

 

Da ovaj hladni decembar podgrejemo znanjem!

 

Mladi za turizam

 

Pokreni se. Istraži. Probudi Srbiju.