Home [konkursi] Raspisan konkurs za obrazovni program “Upravljanje projektnim ciklusom u projektima finansiranim od...

Raspisan konkurs za obrazovni program “Upravljanje projektnim ciklusom u projektima finansiranim od strane EU”

56
0

news3Beogradska otvorena škola i Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije otvorili su konkurs za prijem polaznica i polaznika na obrazovni program “Upravljanje projektnim ciklusom u projektima finansiranim od strane EU”. Program se izvodi u okviru projekta “Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji”.

Projekat podržava Ministarstvo inostranih poslova Kraljevine Norveške kroz program bilateralne saradnje Vlada Kraljevine Norveške i Republike Srbije.

Konkurs je otvoren do 2. decembra 2011. godine.

Program je namenjen zaposlenima u lokalnoj samoupravi, državnoj i pokrajinskoj upravi, javnim preduzećima, razvojnim agencijama i drugim institucijama i telima Republike Srbije koja su zadužena za sprovođenje politike u oblasti zapošljavanja. Cilj projekta je jačanje kapaciteta regulatornih tela lokalne, regionalne i državne uprave Srbije za uspešno sprovođenje i primenu praktičnih politika Evropske unije u procesu evropske integracije

Program “Upravljanje projektnim ciklusom u projektima finansiranim od strane EU” realizovaće se u dva navrata za dve grupe od po 30 polaznika. Obuka za prvu grupu polaznika izvodiće se u periodu od 23. do 27. januara 2012. godine, dok obuka za drugu grupu biće realizovana od 13. do 17. februara 2012. godine. Nakon realizovanog modula u Beogradu, za polaznike koji budu ispunili sve obaveze predviđene programom biće organizovana studijska poseta institucijama EU u Briselu.

Učešće na programima obuke je besplatno, a troškovi nastavnog materijala, prevoza, smeštaja i  ishrane će biti pokriveni od strane organizatora.

 

Prijavni formular možete pronaći OVDE.
Sve dodatne informacije o obuci zainteresovani kandidati mogu preuzeti na sajtu www.bos.rs/sa4eu ili ih dobiti u Beogradskoj otvorenoj školi: 

tel:             011 30 61 371      
faks: 011 36 13 112,
i-mejl: sa4eu@bos.rs