Home [akcija] IZLOŽBA RADOVA STUDENATA ŠUMARSKOG FAKULTETA

IZLOŽBA RADOVA STUDENATA ŠUMARSKOG FAKULTETA

28
0

book8Posetioci ovogodišnjeg Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije imaće priliku da se upoznaju sa rezultatima prve studentske radionice za dizajn paviljona na Šumarskom fakultetu, saopšteno je iz tog fakulteta.
Izložba radova studenata Usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera, odsek Prerada drveta Šumarskog fakulteta, organizovana je u Hali 2, i to u vidu tri tematske celine.

Izložba obuhvata i predstavljanje rezultata prošlogodišnjeg studentskog konkursa za opremanje enterijera “Klupa za hol i hodnike Šumarskog fakulteta”, čiji rezultat je višenamenski proizvod klupa, kao konkursni rad realizovan u saradnji sa Centrom za projektovanje enterijera i nameštaja.

Posetioci će, takođe, imati jedinstvenu priliku da pogledaju deo prve kolekcije prototipova nameštaja na Univerzitetu u Beogradu, od ukupno 31. rada 24 autora realizovanih u proteklih šest godina.

Četiri od tih radova uvrštena su u proizvodni program kompanije “Simpo”, a u sklopu promocije održivog stvaralaštva i podrške mladim talentima, Centra za projektovanje enterijera i nameštaja na Šumarskom fakultetu u Beogradu.

Inače, prva studentska radionica za dizajn paviljona na Šumarskom fakultetu, pod nazivom “Pokreni se ” uspešno je okupila studente osnovnih akademskih studija, usmerenja Projektovanje nameštaja i enterijera, i studente master modula Oblikovanje proizvoda od drveta. Rezultat je koncept paviljona namenjenog studentima, koji će se u narednim mesecima realizovati u prostoru Šumarskog fakulteta.

Izvor:  Agencija TANJUG