Home [akcija] SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se i ponesi ga!

SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se i ponesi ga!

45
0

book5Humanitarni projekat „ACTiviraj se“, koji se bavi socijalnom inkluzijom dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju, kao krunu šestomesečnog rada, organizuje završni događaj devetnaestog novembra u prostorijama Dečijeg kulturnog centra Majdan.

Na manifestaciji, koja će trajati tri sata, biće organizovan zanimljiv program za mališane koji će obuhvatiti ples, igru i pesmu i omogućiti im da provedu nezaboravan dan zajedno sa svim ljudima koji se bore da njima ulepšaju detinjstvo. Pored toga, mališanima će biti priređena i brojna iznenađenja koja će im izmamiti osmeh na lice.

Učestvovaće domovi „Dragutin Filipović Jusa“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Drinka Pavlović“, kojima će se pridružiti osnovne škole „Vuk Karadzić“ i „Josip Pančić“ , kao i volonteri koji su se svih ovih meseci družili sa njima.

Volonteri AIESEC-a su prethodnih meseci posećivali domove za decu bez roditeljskog staranja, društva za pomoć osobama ometenim u razvoju i osnovne škole, gde su se družili sa mališanima kroz radionice, organizovali brojne izlete i ulepšavali im svakodnevnicu. Svim volonterima koji su učestvovali na projektu biće uručene zahvalnice.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 111 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.