Home [akcija] OTVORENA VRATA u SKC-u PO DRUGI PUT: Pitajte sve što ste želeli...

OTVORENA VRATA u SKC-u PO DRUGI PUT: Pitajte sve što ste želeli da znate o kampovima! 9.novembar od 12 do 17 časova

43
0

book23Vrata u svet i nova iskustva sa vršnjacima iz raznih zemalja na međunarodnim volonterskim kampovima biće otvorena 9. novembra od 12 do 17h u klubu Studentskog kulturnog centra.
Vratari će biti volonteri sa iskustvom, voljni da pričaju i prepričavaju svoja šarena iskustva na čišćenju otisaka dinosaurusa, građenju kućica za slepe miševe i hotela za insekte, uređivanju parkova, brojanju ptica u rezervatima prirode, rekonstrukciji starih zamkova, učenju osnova 12 jezika za 12 dana sa 12 novostečenih prijatelja iz zemalja u kojima su to maternji jezici i mnogim drugim avantuarama. Podeliće sa vama savete kako otići sa malo novca a mnogo očekivanja u svet u kom se ta očekivanja i ostvaruju – međunarodni volonterski svet.

Pozivamo vas:

1. da dođete i čujete priče volontera koji su bili na kampovima

2. da i vi budete vratari u volonterski svet u SKC-u 9. novembra i prepričavate svoje pustolovine. Ako ste raspoloženi da dožete (na sat vremena ili sve vreme od 12 do 17h), javite se Mariji Ratkovic na  meeri@live.com da se dogovorite. Ponesite slike i puuuuuno reči i uspomena.

Dođite! Javite se! Ispričajte nam vaše iskustvo! Pronađite inspiraciju u nečijem volonterskom iskustvu u inostranstvu!

Vaši Istraživači