Home [treninzi] “Dream Imagine Act” radionica

“Dream Imagine Act” radionica

53
0
U Ustanovi kulture Parobrod će se 25. novembra održati radionica pravljenja fanzina po DIY principu (Do it Yourself)

Radi se o aktivistickoj radionici pod nazivom ‘Dream Imagine Act’, cija je tematika usmerena na predstavljanje ideja vezanih za socijalno-kulturno-drustveni razvoj Beograda. Tokom jednodnevne radionice okupice se 20 ucesnika iz raznlicitih domena kulture i drustveno-angazovanih aktivnosti i zajednicki napraviti seriju fanzina koji ce predstaviti esenciju ideja, potreba i resenja u pomenutim kontekstima.

Ucinak radionice bice potom predstavljen od strane ucesnika i mentora radionice 26. novembra tokom kulturne konfrenecije Forum Beograd u KC GRAD-u, a kojoj ce prisustvovati predstavnici razlicitih kulturnih, politickih i ekonomskih struktura, od predstavnika evropskog parlamenta do lokalnog NGO sektora.

Ovakvim predstavljanjem imamo sansu da iznesemo svoje stavove, ideje i koncepte pred izuzetno vaznu publiku i doprinesemo vidljivosti onih segmenata kulturnog i drustvenog zivota gde je neophodan razvoj na lokalnom nivou!
Radionica je osmisljena od strane ReKult organizacije iz Amsterdama uz produkcionu podrsku Udruzenja Auropolis i UK ‘Parobrod’.

Popunjenu prijavu pošaljite na  info@rekult.org do 15. novembra u ponoc!

Za sva dodatna pitanja kontakt osoba je Manja Ristić 063 785 93 83

Izvor: GI