Home [konkursi] UNI4GOLD paket na FIT-u – stipendije

UNI4GOLD paket na FIT-u – stipendije

68
0

diploma.jpgFakultet informacionih tehnologija i preduzeće za razvoj softvera i informacionih sistema UNI4GOLD iz Niša dogovorili su se da počnu sa zajedničkom realizacijom posebnog programa studiranja koji će studentima osnovnih akademskih studija iz informacionih tehnologija omogućiti besplatno studiranje,

dobijanje stipendije, stalnu stručnu praksu u toku studija i garantovanti zaposlenje po završetku studija.

Svake godine, počev već od ove školske godine, svaki student iz grupe od 10 studenata će  dobijati mesečnu stipendiju od 300 evra, u periodu od tri godine, koju će jednim delom koristiti za plaćanje školarine, a drugim delom će koristiti za svoje lične potrebe. Studenti će svakog dana u prostorijama UNI4GOLD-a pratiti predavanja preko Interneta, realizovati vežbe na računarima UNI4GOLD-a uz pomoć saradnika Fakulteta informacionih tehnologija i odmah stečena znanja primenjivati u okviru  razvojnih projekata UNI4GOLD-a, po posebnom programu stalne stručne prakse studenata.

Pored besplatnog studiranja i stipendija, kao i stalne stručne prakse u toku studiranja, ovaj poseban program obrazovanja će bezbediti i zaposlenje svim stipendistima po završetku studija. Ovo je prvi slučaj ovakvog studiranja u Srbiji, i za sada, jedini koji pruža ovakve idealne uslove studiranja.

Informacije: info@fit.edu.yu , ili na telefon 011 / 325-253 

Pogledajte prezentaciju za medije >>>
Pogledajte tekst konkursa >>>

Prijavljivanje za upis na studije  i dodelu stipendija po ovom programu je otvoren do 10. jula 2007. godine.
PRIJAVITE SE  za UNI4GOLD stipendiju 
 

Olivera Lazarević
Sekretar fakulteta
+381 (11) 3287 540
olivera.lazarevic@fit.edu.yu
FIT – Fakultet informacionih tehnologija
Trg Republike 3
11000 Beograd
Republika Srbija

Rok za konkurisanje : 10.07.2007.

  olivera.lazarevic@fit.edu.yu
www.fit.edu.yu