Home [njuz] Kompeticija otvorena za sve gitariste koji žele da se okušaju u...

Kompeticija otvorena za sve gitariste koji žele da se okušaju u solo improvizaciji

60
0

djitra2Kristofer Dahl, švedski gitarista, kompozitor i pevač, poznat i kao osnivač jednog od najvećih svetskih edukativnih sajtova za onlajn učenje gitare – Guitar Master Class, ovih dana je objavio svoj najnoviji singl pod naslovom “Love Me”. Single je dostupan i na iTunes , a video spot snimjen za ovaj singl se može videti na Youtube.

Spot na YouTube prati i kompeticija otvorena za sve gitariste koji žele da se okušaju u solo improvizaciji uz ovu kompoziciju. Rok za prijavljivanje je 15. septembar a najuspešnijim učesnicima biće dodeljene vredne višemesečne GMC članarine ili privatna Skype lekcija sa Kristoferom. Na sajtu GuitarMasterClasspostavljena je i kompletna video lekcija uz pomoč koje, korak po korak, možete naučiti pesmu “Love Me”

Guitar Master Class je sajt sa preko pola miliona mesečnih poseta iposeduje brojne raznovrsne besplatne sadržaje.Profesionalne gitarske lekcije zadovoljavaju različita interesovanja kako početnika na gitari tako i onih iskusnijih ljubitelja raznih žanrova koji još uvek tragaju za svojim osobenim muzičkim stilom ali i onih koji samo uživaju u timskom kreiranju muzike kroz kolaboracije, razmenu iskustava na forumu i sl. Pogledajte sekcije sajta sa rock guitar lessons , blues guitar lessons, metal guitar lessons kao i mnogim drugim kako biste pronasli nesto sto sigurno odgovara vasem muzickom ukusu.

Bez obzira na motive, zajedničko za instruktore i studente na ovom sajtu je ljubav prema gitari. Kristofer svima poručuje: “Naučite da svirate jer stvarno se nikad ne zna gde Vas Vaša gitara možeodvesti!” Posebnu čar ima to što i instruktori i studenti dolaze bukvalno sa svih strana sveta. Sigurno je da GMC obezbedjuje brzo i zabavno učenje sviranja gitare bez obzira na prethodno znanje, iskustvo, godine itd. Kada se jednom priključite ovoj neodoljivoj muzičkoj zajednici, nećete više poželeti da se odvojite ni od tog društva ni od svoje gitare. Razlog je upravo u onome što razlikuje GMC od ostalih sličnih sajtovaa to je živa svakodnevna kreativna interakcija instruktora i studenata kao i njihov zajednički rad na brojnim muzičkim projektima.