Home [konkursi] Konkurs za mesto u studentskim domovima 2011 / 2012

Konkurs za mesto u studentskim domovima 2011 / 2012

40
0

vesti6U beogradske studentske domove ove godine biće smešteno 9.558 studenata iz Srbije i 90 iz inostranstva. Rok za prijavu za brucoše je od 1. do 15. septembra, a prijave sa potrebnom konkursnom dokumentacijom podnose se službi smeštaja u Studentskom domu „Karaburma“. Za studente ostalih godina studija prijava traje od 1. septembra do 31. oktobra, dok studenti drugog stepena studija mogu konkurisati od 1. do 5. novembra.  – Pravo na smeštaj u ustanovu imaju studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave koji su upisani prvi put u tekućoj školskoj godini na studije prvog, drugog ili trećeg stepena, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije. Neophodno je da imaju državljanstvo Republike Srbije, a da prebivalište nije u sedištu visokoškolske ustanove na kojoj studira.

Obaveštenje o uslovima za prijem studenata u ustanovu Studentski centar “Beograd” za školsku 2011/12. godinu – preuzmite dokument ovde.

Obaveštenje za studente I godine studija (“brucoše”) koji konkurišu za smeštaj u studentske domove u školskoj 2011/12. godini. Dokument preuzmite ovde.