Home [treninzi] Škola ekstremnih sportova za mlade

Škola ekstremnih sportova za mlade

66
0

brigadaGrad Beograd, Kancelarija za mlade grada Beograda i klub ekstremnih sportova “JC&Co” tokom avgusta organizovaće besplatnu školu ekstremnih sportova kako bi izašli u susret mladima koje sve više privlače sportovi poput skejta, rolera i BMX-a.

Časove će držati iskusni instruktori, koji su godinama najbolji u tim sportovima. Škola startuje u ponedeljak 1. avgusta u skejt parku na Vračaru, a na toj lokaciji biće do 4. avgusta.

Od 5. do 8. avgusta treninzi će biti kod SC “Milan Gale Muškatirović”, Od 11. do 14. avgusta u skejt parku na Ušću, kada će se ujedno održati i najveće takmičenje u ekstremnim sportovima “Winner of Belgrade” gde se očekuju brojni takmičari iz inostranstva.

Od 18. do 21. avgusta, škola ekstremnih sportova održavaće se kod bazena Košutnjak na Čukarici, a poslednje nedelje od 25. do 28. avgusta treninzi će biti u centru Obrenovca.

Treninzi će trajati od 16 do 21 sat, a opremu, odnosno rekvizite obezbeđuje klub “JC&Co”. Svi zainteresovani mogu da se prijave na mejl office@jcandcompany.rs.