Home [konkursi] Konkurs za izradu idejnih rešenja za nastup na sajmu nameštaja u Milanu

Konkurs za izradu idejnih rešenja za nastup na sajmu nameštaja u Milanu

60
0

nwt5Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) objavljuje konkurs za izradu idejnih rešenja industrijskog dizajna (sto, klub sto, radni sto, tapacirana garnitura, fotelja, podna lampa, stona lampa, stolica, polica za knjige i čiviluk) u cilju međunarodne promocije srpske dizajn scene. Odabrani radovi će imati priliku da se predstave u okviru srpskog nacionalnog štanda na „Fuori Salone” (Zona Tortona), manifestaciji koja se održava u okviru internacionalnog sajma nameštaja u Milanu, u aprilu 2012. godine. Troškove izrade svih prototipova obezbediće SIEPA.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička lica i privredna društva sa teritorije Republike Srbije, a konkurs je otvoren do 31. oktobra 2011. godine. Propozicije konkursa i sadržaj konkursne dokumentacije mogu da se preuzmu na internet prezentaciji www.creativespaceserbia.com, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na 011 / 3398 545, 3398 772 ili elektronskim putem na milos.curcin@siepa.gov.rs. Nacionalni štand će biti smešten u okviru „Super Studio Piu”, koji se nalazi u popularnom delu Milana – Zona Tortona.

Prijava na konkurs će se vršiti putem interneta preko portala www.creativespaceserbia.com. Nakon završetka konkursa, žiri će doneti odluku o najboljim radovima, a kriterijumi kojima će se voditi su inovativnost, umetnički utisak, funkcionalnost, tehnička izvodljivost, i ekološki aspekt proizvoda.

Za dodatne informacije obratite se našem odeljenju za odnose s javnošću:

Miloš Ćurčin
Menadžer za odnose sa javnošću
Tel: +381 11 3398 545
E-mail: Miloš Ćurčin