Home [treninzi] LETNJA PRODUCENTSKA ŠKOLA

LETNJA PRODUCENTSKA ŠKOLA

54
0

film9Hartefakt fond sa velikim zadovoljstvom poziva zainteresovane da se prijave za učešće u LETNJU PRODUCENTSKU ŠKOLU koja će se održati od 19. do 26. avgusta 2011. godine. Ukoliko smatrate da imate smisla, iskustva i želju da se bavite poslovima koji su vezani za produkciju, ovo je dobra prilika da učite od kvalitetnih i iskusnih producenata u Srbiji.

Predavanja i praktične vežbe na školi obuhvatiće produkciju festivala, pozorišnih predstava, događaja i drugih umetničkih manifestacija i projekata. U školu će biti primljeno maksimalno 15 kandidata. Učešće je besplatno.

Zainteresovani kandidati treba da pošalju kratku biografiju i motivaciono pismo na adresu

lps@heartefact.org

najkasnije do 29. juna 2011. godine u 12h.

Biografija bi trebalo da sadrži osnovne podatke o dosadašnjem iskustvu i sprovedenim projektima. Motivaciono pismo bi trebalo da sadrži razloge zbog koji se prijavljujete na školu, kao i deo o ličnim planovima za period od narednih pet godina.

Samo odabrani kandidati će biti pozvani na intervju. Razgovori će biti organizovani u Beogradu, u periodu između 1. i 3. jula 2011. godine. Rezultati će biti objavljeni na internet stranici Hartefakt Fonda, 4. jula 2011. godine.