Home [akcija] Poziv za učešće – trening za pisanje projekata

Poziv za učešće – trening za pisanje projekata

31
0

book1Ciklus trodelnih obuka Kancelarije za mlade Opštine Blace za pisanje projekata u okviru projekta Progresivni mladi koji finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske a koji se realizuje u saradnji sa Fondom za učešće građana Programa evropskog partnerstva sa opštinama – PROGRES, realizovaće se u Opštini Blace prema vremenskoj dinamici  od 1-3. jula, 5-7. avgusta i 2-4. septembra.

Teme navedenih obuka biće Osnovi pisanja projekata, prikupljanje sredstava na lokalu, odnos civilnog društva i okoline (mediji, biznis, lokalna samouprava), timski rad i komunikacija.

Obuke će sprovesti sertifikovani treneri za pisanje projekata iz organizacije Proaktiv iz Niša, partnera Kancelarije za mlade na ovom projektu.

Broj polaznika je ograničen a oni koji prođu sve tri obuke dobiće koristan sertifikat i znanje koje će moći da primene u praksi i to odmah nakon predavanja, naime 5 volonterskih akcija, predloga polaznika seminara, biće finansirano iz  budžeta programa sa 60 hiljada dinara po projektu. Slobodno prosledite poziv svima za koje mislite da su zainteresovani.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa obukama slobodno se javite u Kancelariji za mlade Opštine Blace na telefon 027/370-001 i 062/527 007 ili email: kzm.blace@gmail.com .

Prijavni formular možete preuzeti u Kancelariji za mlade Opštine Blace svakog radnog dana od 07-14h u kancelariji br. 39. u zgradi Opštine Blace a uskoro ga možete preuzeti na adresi www.blace.org.rs. Konkurs je otvoren do 25. juna.