Home [treninzi] Cisco “F_email” – projekat za prekvalifikaciju nezaposlenih žena u Srbiji

Cisco “F_email” – projekat za prekvalifikaciju nezaposlenih žena u Srbiji

61
0

mladi11Kompanija Cisco Srbija i Cisco Networking akademija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu objavljuju formiranje nove grupe polaznica “F_email” projekta, namenjenog za prekvalifikaciju nezaposlenih žena u Srbiji.

Pripadnice lepšeg pola, koje su fakultetski obrazovane, poseduju znanje rada na računaru i poznaju dobro engleski jezik, imaće mogućnost da, u okviru ovog besplatnog programa, pohađaju treninge iz dve oblasti. Prvi je Soft Skills trening i obuhvata veštine kao što su poslovna komunikacija, pisanje biografije, simulacija intervjua za posao i web marketing. Pored Soft skills treninga, učesnice će pohađati i CCNA (Cisco Certified Network Associate) obuku iz oblasti informacionih tehnologija – u okviru CCNA Discovery kursa (IT trening), kroz koji će polaznice steći teorijska i praktična znanja potrebna za dizajn, konfiguraciju i održavanje računarskih mreža, što je ujedno i priprema za polaganje ispita za dobijanje CCNA međunarodno priznatog sertifikata.

Priliku da pohađaju ovaj program će na poklon dobiti 16 nezaposlenih žena, u koje ubrajamo kako devojke na početku svoje karijere, tako i žene koje žele da promene orjentaciju svoje karijere. Od polaznica se ne očekuje prethodno iskustvo u radu u oblasti informacionih tehnologija.

Kursevi će se održavati na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, od 17. maja 2011. do 01. marta 2012, dva do tri puta nedeljno u prostorijama Cisco Networking Akademije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Letnja pauza je planirana od 08. jula do 23. avgusta 2011.

Prijavljivanje za učešće u programu će biti od 20. aprila do 4. maja 2011.