Home [treninzi] Seminar PR DAYS 2011.

Seminar PR DAYS 2011.

79
0

vesti5Ako ste zainteresovani za oblast političkog PR-a, pozivamo Vas da se prijavite na treći po redu seminar “PR days 2011“, koji organizuje PR Team Fakulteta političkih nauka. Na seminaru će se kroz predavanja i radionice polaznici upoznati sa političkim marketingom, izbornim kampanjama, aktivnostima portparola, odgovornostima stručnjaka za odnose sa javnošću u diplomatskim predstavništima. Za vreme PR dana, u hotelu Balkan će biti postavljena izložba „Politički vremeplov“.

Predavači na seminaru će biti profesor Fakulteta političkih nauka dr Siniša Atlagić, PR menadžer mr Miloš Čirič, direktor PR agencije Pragma Cvijetin Milivojević, portparol Demokratske stranke Jelena Trivan, portparol Srpske napredne stranke Nikola Selaković, PR predsednika Vlade Republike Srbije Danijel Apostolović, PR menadžer Sanja Milosavljević.

Izložbu „Politički vremeplov“ otvoriće potpredsednik Vlade RS i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji će svojim predavanjem i zatvoriti seminar.

Pružanje neophodnih informacija o političkom komuniciranju podstaći će studente da se u budućnosti aktivno bave ovim temama i kritički rasuđuju o političkim porukama i sadržajima u izbornim kampanjama.

PR dani se održavaju od 17. do 20. maja 2011, a po završetku predavanja, svim učesnicima biće uručeni sertifikati.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti preko sajta pr.fpn.bg.ac.rs. Krajnji rok za prijavu je 10. maj 2011. godine.