Home [treninzi] POZIV ZA UCESCE NA TRENINGU PROGRAMU MLADI U AKCIJI EU ZA ORGANIZACIJE...

POZIV ZA UCESCE NA TRENINGU PROGRAMU MLADI U AKCIJI EU ZA ORGANIZACIJE I KZM SA TERITORIJE AP VOJVODINE

48
0

logohajdedaGrupa „Hajde da…“ iz Beograda i BalkanIDEA iz Novog Sada, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za Program Evropske unije „Mladi u akciji“, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Salto resurs centra i programa Mladu u akciji EU pozivaju omladinske organizacije, organizacija koje se bave mladima kao i lokalne i regionalnih kancelarija za mlade sa teritorija AP Vojvodine  da se prijave na trodnevni trening  u Sremskim Karlovcima (6.-8. maj)

koji ima za cilj da upozna učesnike/ce sa principima, prioritetima i procedurama za pisanje projekata i dobijanje finansijskih sredstava u okviru programa Mladi u Akciji Evropske Unije (više informacija o ovom programu EU na adresi http://www.mladiuakciji.rs/o_programu.php).

 

Trening se realizuje u sklopu projekta u okviru koga su do sada realizovani treninzi u Beogradu i Nišu, planiran je završni seminar u Beogradu i trenutno se realizuje mentorski program u razradi projekata i rad Info-centar o programu Mladi u akciji koji je otvoren svaki dan u periodu od 10-16 časova u okviru prostorija Grupe „Hajde da…“.

 

Rok za prijavljivanje na trening je 28. April, 2011-e do 13.00. Više informacija o tome kako se prijaviti na trening, profilu učesnika/ica i prijavni formular možete naći u prilogu.

 

Rad Grupe “Hajde da…” u ulozi Kontakt tačke za program Evropske unije „Mladi u akciji“ podržava Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, SALTO resurs centar za jugoistočnu Evropu i Program Mladi u akciji EU.

__._,_.___