Home [njuz] Radionica Upotreba i značaj videoCV-ja na Career Days-u

Radionica Upotreba i značaj videoCV-ja na Career Days-u

48
0

paint1Epicca Multimedia i sajt www.videocv.rs učestvovaće na sajmu “Career days” koji se održava 5.i 6.aprila  2011. godine u Hotelu Kontinental.
5. aprila biće održana radionica na temu: „Upotreba i značaj videoCV-ja“, namenjena svima koji žele da budu što bolji kandidati za posao.

Učesnici radionice „Upotreba i značaj videoCV-ja“, koja će se održati 5.aprila u sali 2 Hotela Kontinental sa početkom u 16 časova, za vreme koje će se izvesti simulacija snimanja videoCV-ja, biće u prilici da saznaju kako se pripremiti za snimanje videoCV-ja, kako predstaviti pre svega svoju ličnost u video snimku, skratiti proces zapošljavanja i sebi i poslodavcu, i istaći se pre svega od drugih kandidata koji traže posao.

Radionicu vodi Boris Marunić, CEO Epicca Multimedia.

Način prijave na radionice: Poslati naziv radionice, ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu na nina.ivanovic@aiesec.net Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli.

Radionica je deo programa edukativnih aktivnosti u organizaciji sajta www.videocv.rs i ima za cilj da pomogne studentima u saznavanju novih metoda u zapošljavanju.