Home [treninzi] Sezona letnjih BEST kurseva

Sezona letnjih BEST kurseva

80
0

paintS obzirom da je leto tu pred nama , vreme je i za prijavljivanje za novu sezonu letnjih BEST kurseva. Ako još uvek niste isplanirali šta ćete raditi tokom leta u pauzama od napornih ispitnih rokova, na nama u BEST-u je da vam ponudimo opcije sa kojima ćete sigurno ovu godinu učiniti taman toliko boljom i uzbudljivijom od prethodne.

Pred vama stoji mogućnost da se prijavite (do 20. marta) na mnogo zanimljivih BEST dogadaja koji će… se održati ovog leta u periodu od 1. juna – 7. septembra.

Ukoliko ste zainteresovani da deo leta provedete družeci se sa novim, zanimljivim ljudima, stičete znanja iz oblasti koje i ne moraju biti vezane za vašu struku i da pritom platite samo put do mesta događaja, ne oklevajte i posetite stranicu.

http://www.best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

Pred vama će se pojaviti spisak događaja na kojima ste možda baš vi budući učesnici. Možete se prijaviti na čak tri događaja, međutim, možete biti primljeni samo na jedan.

Postupak za prijavljivanje je sledeći:

1. Posetite sajt http://www.best.eu.org/index.jsp i registrujete se (ime, prezime, broj indeksa, broj pasoša, itd.).

2. Nakon toga posetite stranicu na kojoj je lista kurseva na koje se možete prijaviti u okviru letnje sezone. O svakom od ponuđenih kurseva postoji ukratko objašnjenje vezano za temu za koju su se organizatori odlučili. Nakon što ste izabrali na koji biste kurs voleli ići, kliknite na Apply now dugme koje se nalazi ispod teme svakog kursa.

3. Nakon prijave sledi vam pisanje neformalnog motivacionog pisma koje služi da iskažete vaš duh, dovitljivost pa čak i smisao za humor, a sa namerom da ubedi organizatore događaja da ste upravo vi osoba koja im je neophodna kako bi ovo leto pretvorili u nezaboravno druženje i puno novih poznanstava. Pored motivacionog pisma obično treba dati i odgovore na pitanja vezana za temu kursa (najčešce šaljive prirode) koja vam postavljaju sami organizatori! Ne ustručavajte se,to je obično samo formalnost.

Za sve dodatne informacije možete pitati nekog od članova BEST-a.

Prijave za letnju sezonu BEST kurseva traju do 20. marta u 23h. Nakon toga se nećete moći prijaviti za letnju sezonu. Preporuka vam je da se što pre javite ako ste već odlučili, jer nikada nije pametno čekati do poslednjeg časa, zar ne!?!