Home [konkursi] Provedi dan na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju

Provedi dan na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju

73
0

kul4Ne znaš koji faks da upišeš, dvoumiš se, a zanimaju te ekonomija i biznis, razmišljaš o karijeri u bankarstvu ili nekom velikom privatnom ili javnom preduzeću? Provedi jedan dan na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) i saznaj iz prve ruke kako je biti student tog faksa i čime sve možeš da se baviš kada diplomiraš.
Portal za srednjoškolce Mingl te poziva da se prijaviš na program Mingl Insajder, posetiš Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju, upoznaš studente i profesore, učestvuješ u praktičnim vežbama i studiji slučaja sa svojim vršnjacima.

FEFA je privatan, akreditovan fakultet koji nudi programe iz oblasti ekonomije, finansija, biznisa i menadžmenta. Studenti aktivno učestvuju u nastavi, organizuju se radionice, studije slučaja, simulacije i interaktivne prezentacije.

Odabrani srednjoškolci će saznati kako izgledaju predavanja i vežbe na ovom faksu, kakav je način učenja i ispitivanja, u šta sve mogu da se uključe kao studenti faksa i šta ih očekuje posle studija.

Učesnici Mingl Insajdera imaće priliku da učestvuju u interaktivnoj, mini studiji slučaja prilagođenoj njihovim interesovanjima i znanjima, da razmatraju i rešavaju aktuelne probleme uz smernice i pomoć profesora i studenata.

Ovo je prilika da razrešiš nedoumice i lakše se odlučiš za svoj budući profesionalni put. Moćićeš da se osetiš kao student, da vidiš da li ti odgovara način rada na ovom faksu, da proveriš koja su ti očekivanja od faksa i kako želiš da izgleda tvoje studiranje. To će te približiti i odluci o budućoj karijeri.

Program se odvija 23. februara na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju, u Bulevaru Vojvode Mišića, prekoputa Beogradskog sajma.

Za učešće će biti odabrana grupa srednjoškolaca, a možete se prijaviti popunjavanjem formulara.

Konkurs je otvoren do ponedeljka 14. februara, u 17:00 sve srednjoškolce iz Srbije.

Za više informacija pišite nam na: info@mingl.org ili nas pozovite na: 011/30-65-830.

Mingl Insajder je program portala Mingl koji pomaže srednjoškolcima da se bolje upoznaju sa načinom rada fakulteta u Srbiji i odluče koji fakultet će upisati na osnovu sopstvenog iskustva.