Home [konkursi] KONKURS ZA PUTOVANJE U EDINBURG ILI VIKEND ZA DVOJE U BUDIMPESTI!

KONKURS ZA PUTOVANJE U EDINBURG ILI VIKEND ZA DVOJE U BUDIMPESTI!

95
0

paint1Raspisujemo konkurs za učešće na konferenciji “Young People Influencing Policy: A Critical Role for European Youth Cards” 9-12. marta u Edinburgu, Škotska.
Tražimo osobu koja će dati najzanimljiviji odgovor na pitanje:
Šta EURO<26 kartica znači i sta može da znači mladima u Srbiji?
…Odgovori treba da budu postavljeni u obliku wall posta na našoj Facebook fan stranici EURO<26 ISIC benefit kartice http://www.facebook.com/pages/Euro26-Isic-benefit-kartice/191497688721
Post koji bude skupio najviše lajkova i onaj koji GPA tim oceni kao najzanimljiviji će ući u najuži izbor. Konačnu odluku o dobitniku će dati žiri iz EYCA office (evropsko sedište EURO<26).

Drugoplasirani će dobiti na poklon vikend u Budimpešti za 2 osobe (vozna karta + 2 noćenja u hostelu) i SRB plus karticu za popust u domaćem saobraćaju.

Svi oni koji ucestvuju u ovom krugu, dobice na poklon SRB PLUS karticu. 🙂
– SRB Plus kartica – odobrava 30% popusta na železnicki saobraćaj unutar Srbije.

Osoba koja učestvuje u konkursu mora da ima EURO<26 karticu, bude starosti 18-24 godine i da dostavi kopiju važeceg crvenog pasoša nedelju dana nakon proglašenja dobitnika.

Takodje, osoba mora da prođe krug od 5 dana volontiranja u našoj kancelariji, gde će se upoznati sa onim što radimo na razvoju Evropske omladinske kartice. Dobitnik će putovati u delegaciji sa predstavnikom EURO<26 Srbija i Ministarstva omladine i sporta. Troškovi puta i boravka su pokriveni od strane organizatora.

Konkurs traje do ponedeljka 7. 2. do 10h.

Pišite!