Home [konkursi] PRODUŽEN ROK ZA TELENOROVU KATEGORIJU NA FESTIVALU „PLAVI ZUB“

PRODUŽEN ROK ZA TELENOROVU KATEGORIJU NA FESTIVALU „PLAVI ZUB“

56
0

film8Filmovi snimljeni mobilnim telefonom za Telenorovu kategoriju „Dobre odluke“ na festivalu „Plavi zub“ mogu da se šalju do 28. januara do 10 časova. Autora najboljeg filma u ovoj kategoriji očekuje mobilni telefon Nokia C7, Telenorov paket iznenađenja i promocija filma na glavnoj strani Telenorovog sajta.

Potrebno je da zainteresovani za učešće u ovoj kategoriji pošalju svoj klip na Telenorovu Fejsbuk stranu. Filmovi ne smeju da budu prikazivani ranije niti da se dodatno dorađuju pomoću računara.

Posetioci Telenorove Fejsbuk strane mogu da glasaju, a tri filma sa najviše „lajkova“ ući će u finale. Žiri koji čine reditelj Stanko Crnobrnja, Vladimir Simić, kreativni direktor u agenciji Grej i Dragomir Nikolić, umetnički direktor u agencija Grej proglasiće pobednika.

Prvi festival filmova snimanih mobilnim telefonom održaće se u subotu 29. januara u prostorijama beogradskog Doma omladine. Festival je namenjen ljubiteljima filma i savremene tehnologije, sa ciljem razmene ideja i znanja, a osmišljen je u saradnji kompanija Telenor i Nokija, „Miksera“ i „Nedeljnog medijskog festivala“ iz Zagreba