Home [njuz] PRIVREDNICI UŽIČKOG REGIONA NAGRADILI NAJBOLJE STUDENTE

PRIVREDNICI UŽIČKOG REGIONA NAGRADILI NAJBOLJE STUDENTE

71
0

student5Regionalana privredna komora (RPK) Užice, u saradnji sa najaznačajnim firmama tog regiona, nagradila je 22 studenta koji su u prethodnoj školskoj godini postigli natprosečne rezultate u svom školovanju.
Nagrada za najboljeg studenta užickog regiona pripala je Milutinu Ješiću iz Požege, studentu četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu, sa prosečnom ocenom 10,00 u toku dosadašnjih studija.

Pored Ješića,nagradu RPK dobili su i studenti sa prosečnom ocenom iznad devet, među kojima su Ivana Pedović (Užice), Branka Mikavica (Priboj), Ivana Šoškić (Nova Varoš), Ivana Đurović (Užice), Maja Martinović (Prijepolje), Suzana Stamatović (Čajetina), Andrijana Cvijović (Užice), Đorđe Maksimović (Užice) i Nela Petronijević (Užice).

Pojedine firme ovog regiona nagradile su i studente Anu Pantelić (Užice), Milenu Vermezović (Užice), Draganu Simeunović (Ivanjica), Svetolika Maksimovića (Užice), Milicu Vilotijević (Užice), Anđelku Čubraković (Užice), Marinu Petrović (Ivanjica), Kseniju Šupić (Užice), Margitu Joksimović (Požega), Ivu Gudurić (Užice), Jovicu Stefanovića (Užice) i Nikolu Tomića (Požega).

Predsednik RPK Užice Duško Majkić je čestitao nagrađenim studentima, na konkursu na kome je bilo prijavljeno 70 kandidata, i poželeo im da se što pre uključe u privredni razvoj svog kraja.

Za to je, po njegoj duhovitoj dosetci potrebno da se, između ostalog, izgradi i autoput od Beograda do Užica, kojim bi se oni vratili u svoj zavičaj.

Izvor:Kurir