Home [konkursi] foto-konkurs sajta Superodmor

foto-konkurs sajta Superodmor

68
0

foto8Svake godine ljude muči isto pitanje, a to je gde dočekati Novu godinu? Svi uvek imaju želju da im provod za ovu noć bude nezaboravan, ali i da ne potroše previše novca. Zbog toga je sajt Superodmor.rs u saradnji sa „24 sata” organizovao treći foto-konkurs koji vam pruža mogućnost da 2011. dočekate u Pragu i to besplatno. Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na sajtu Superodmora, pronađete svoju fotku sa nekog nezaboravnog dočeka Nove godine i postavite je na sajtu, a beogradska turistička agencija „Belivi” postaraće se za to da najuspešniji fotograf otputuje u Prag na doček. Zovite što više prijatelja da glasaju za vas jer će u uži izbor ući 20 fotki sa najvećim brojem glasova, a pobednika će odlučiti žiri uzimajući u obzir kreativnost i kvalitet fotografije.
Prag, grad na reci Vltavi, je kao jedan od najstarijih, najvećih i najlepših gradova Evrope odlično mesto da sa dragom osobom dočekate 2011. godinu, pa ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se odlično provedete po ceni jedne fotografije. Foto-konkurs će trajati do 21. decembra, tako da imate još dosta vremena da prelistate svoje foto-albume i postavite fotku sa novogodišnjeg provoda. U toku trajanja foto-konkursa možete postaviti najviše pet fotografija, pa izaberite one najreperezentativnije, ali vodite računa da one budu sa vašeg novogodišnjeg provoda.
Ukoliko propustite ovu šansu, posetite sajt Superodmora kako biste pronašli najbolju ponudu za doček. Iz mnoštva najrazličitijih, danas vam izdvajamo „paket iznenađenja” za sve one koji su željni malo uzbuđenja i neočekivanog, a vole da ostanu u Srbiji. Doček je na „Salašu prijatelja moga“, uz muziku uživo, svečanu večeru, novogodišnju tombolu i još po neko iznenađenje, a koji salaš je u pitanju ostaje iznenađenje. Ono što je zagarantovano jeste dobar provod i prijatna atmosfera.

Izvor: 24 sata