Home [ knjige/tribine ] Poziv na lokalne konsultacije povodom kampanje za osnivanje nacionalne agencije za...

Poziv na lokalne konsultacije povodom kampanje za osnivanje nacionalne agencije za mlade

46
0

logohajdedaGrupa “Hajde da…” poziva lokalne organizacije koje rade sa mladima, omladinske radnike, predstavnike opština i zainteresovane na lokalne konsultacije povodom kampanje za osnivanje Nacionalne agencije za mlade, koja će se održati u sredu, 15. decembra , od 12 do 14 časova (nakon konsultacija biće upriličen i koktel), u zgradi  opštine Novi Beograd (sala 3)

U ovom trenutku, Srbija ne može u potpunosti da iskoristi dobrobiti programa ”Mladi u akciji”. Preduslov za tako nešto jeste postojanje Nacionalne agencije za mlade, koju naša zemlja još uvek nema.

Kako bi mladi Srbije što pre mogli da pristupe mogućnostima koje su na raspolaganju njihovim vršnjacima u EU, Grupa “Hajde da…” nedavno je pokrenula javnu inicijativu za osnivanje Agencije.

Ove konsultacije  predstavljaju priliku da Vam podrobnije predstavimo razloge za pokretanje inicijative, kao i aktivnosti koje su do sada ili će tek u okviru nje biti realizovane. U okviru projekta, realizovana je konferencija, koja je za cilj imala prikupljanje preporuka, koje bi bilo važno ispoštovati u osnivanju i radu Nacionalne agencije za mlade. Tokom lokalnih konsultacija, očekujemo vaše komentare na do sada date preporuke, kako bi ih kompletirali.

Zajedničke preporuke sa konferencije Treba NAM možete preuzeti ovde

Molimo zainteresovane da potvrdite svoje ucešće na mejl adresu: suzana@hajdeda.org.rs najkasnije do 13.decembra 2010 godine.

Nakon konsultacija bice upriličen koktel .

usaid
isc