Home [ knjige/tribine ] Medjunarodna konferencija “Treba N(acionalna) A(gencija) za M(lade)!”

Medjunarodna konferencija “Treba N(acionalna) A(gencija) za M(lade)!”

60
0

olovka

“Grupa Hajde da…”, nakon Foruma za uspostavljanje Nacionalne agencije za mlade, održanog 01.07.2010. godine, organizuje Medjunarodnu konferenciju “Treba N(acionalna) A(gencija) za M(lade)!”, od 12-13. oktobra 2010., u Ustanovi kulture Vuk Karadžić (multimedijalna sala), Bulevar Kralja Aleksandra 77a sa ciljem nastavka procesa zagovaranja za osnivanje NA u Srbiji. Medjunarodna konferencija sastoji se iz dva dela:

Prvog dana, predstavnici Nacionalnih agencija za mlade predstaviće svoje Nacionalne agencije, standarde rada, komunikaciju sa zainteresovanim grupama, motivisanje mladih i organizacija da se ukljuce u Program Mladi u akciji. Osim toga, predstaviće nam dobru praksu, ali i izazove koje su imali tokom osnivanja ili rada NA.

Drugog dana, radn e grupe će predložiti ključne principe rada buduće NA i sastaviti listu konkretnih preporuka, koje ce biti moguce koristiti nadalje u procesu uspostavljanja Nacionalne agencije u Srbiji.

Sa sajta mozete skinuti konacnu verziju Deklaracije koja je produkt rada Foruma, a biće potpisivana na konferenciji (i nakon nje), kao i agendu konferencije. Sa sajta mozete skinuti konacnu verziju Deklaracije koja je produkt rada Foruma, a biće potpisivana na konferenciji (i nakon nje), kao i agendu konferencije.

Molimo vas da do 7. oktobra 2010. do 12h potvrdite (porukom na e-mail adresu suzana@hajdeda.org.rs) da li ste zainteresovani da se priključite ovoj inicijativi, kao i da li ste u mogućnosti da prisustvujete sastanku.

Projekat finansira USAID u okviru programa “Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva”, a realizuje Institut za održive zajednice (ISC).