Home [treninzi] trening ’’Upravljanje opasnim kućnim otpadom’’

trening ’’Upravljanje opasnim kućnim otpadom’’

53
0

student5Unija ekologa UNECO  i Asocijacija za razvoj Opštine Inđija  organizuju trodnevni trening ’’Upravljanje opasnim kućnim otpadom’’ koji ima za cilj jačanje kapaciteta NVO oblasti poznavanja uloge civilnog sektora u sistemu upravljanja otpadom i iniciranja uspostavljanja međusektorske saradnje i partnerstva sa javnim i biznis sektorom.

Trening se organizuje u okviru projekta „PODRŠKA CIVILNOG SEKTORA JAČANJU KAPACITETA ZA UPRAVLJANJE OPASNIM KUĆNIM OTPADOM U SRBIJI“ koji se realizuje uz podršku programa SECTOR koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu(REC).Program finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

Trening je namenjen organizacija koje se bave ili imaju interes sa se bave problematikom upravljanja otpadom na teritoriji Republika Srbije.

Predavači, odnosno facilitatori, tokom treninga će biti stručnjaci sa Fakulteta za primenjenu ekologiju „FUTURA“, vladinih institucija, biznis sektora i UNECO-a.

Trening će bit održan u hotelu Božić u Beški na samoj obali Dunava , od 22. do 24. oktobra 2010. godine.

Prijavni formular koji je potrebno ispuniti i poslati najkasnije do  30. septembra  2010 na sledeći kontakt – office@unecopn.org

Zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da prijavite samo jednog predstavnika vaše organizacije. Detaljna aganda kao i logističke informacije biće dostavljene po prikupljanju prijava.