Home [treninzi] “Procena radne sposobnosti i zapošljavanje osoba sa invaliditetom”

“Procena radne sposobnosti i zapošljavanje osoba sa invaliditetom”

77
0

mladi12S obzirom da je edukacija, kako osoba sa invaliditetom, tako i budućih poslodavaca, ključna u razumevanju mogućnosti i motivaciji za zapošljavanje, kreirali smo seminar “Procena radne sposobnosti i zapošljavanje osoba sa invaliditetom” koji ima za cilj izgradnju i jačanje kapaciteta poslodavaca za proces zapošljavanja osoba sa invaliditetom i postupak procene radne sposobnosti, a kroz implementaciju Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom. Seminar implementira organizacija Forum mladih sa invaliditetom uz podršku Nacionalne Službe za Zapošljavanje i Privredne Komore Srbije. Prvi termin održavanja seminara zakazan je za 24. Septembar, ulica Terazije 23 (VIII sprat, sala 1) sa početkom u 10 časova.

Poštujući osnovne principe odgovornog ponašanja, naša organizacija zajedno sa Privrednom Komorom Srbije i Nacionalnom Službom za Zapošljavanje želi da doprinese integrisanju ovog koncepta u srpsko poslovno okruženje i da kroz interakciju svih uključenih aktera utiče na pokretanje daljih konkretnih koraka i akcija koje vode ka povećanju zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Eksperti iz Nacionalne Službe za Zapošljavanje, kao i drugi stručnjaci za postupak procene radne sposobnosti i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kroz jednodnevni program pružiće sve informacije i neophodne smernice kako da se ovi procesi učine što dostupnijim i jednostavnijim za sve one koji zapošljavaju osobe sa invaliditetom.

Za registraciju je potrebno da nam pošaljete prijavu na mejl organizacije office@forum-osi.org najkasnije do 21. Septembra.
Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 5 000 RSD po učesniku.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju, a možete nas kontaktirati putem telefona +381 11 32 20 632 ili mejla office@forum-osi.org.