Home [treninzi] Londonska škola za odnose sa javnošću počela je upis XIV generacije

Londonska škola za odnose sa javnošću počela je upis XIV generacije

47
0

student22Za polaznike jesenje LSPR generacije predavanja će početi 30. oktobra, a završiće se ispitom 4. decembra.
Tokom trajanja škole polaznici će, između ostalog, saznati kojim to sve veštinama mora da vlada stručnjak za odnose sa javnošću, kako se priprema i realizuje uspešan komunikacijski projekat, koje informacije sadrži saopštenje za javnost, a koje poziv za novinare. Stručnjaci i PR praktičari iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Velike Britanije na intereaktivnim predavanjima, koja su kombinacija teorije i prakse, podeliće sa učesnicima svoja iskustva i znanja. Radionice na predavanjima biće prilika da se LSPR polaznici oprobaju u primeni svega onoga što su tokom predavanja čuli.

Program je kreiran za menadžere odnosa s javnošću, komunikatore, direktore marketinga, predstavnike za odnose s javnošću lokalnih i nacionalnih vlasti, NVO, velikih i malih firmi, ali i za sve one koji nemaju iskustva u PR-u, ali bi želeli da ga steknu.
Londonska škola za odnose s javnošću je licencni program, koji uspešno posluje u više od 20 zemalja sveta. Regionu LSPR je prisutan već 11 godina i broj diplomaca je veći od 1000.

Diploma koju će polaznici dobiti, nakon položenog ispita, verifikovana je od strane mnogih međunarodnih strukovnih organizacija i PR agencija.
Upis traje do 25. oktobra 2010. godine.

Londonska škola za odnose s javnošću

Izvor:mccannpr.co.rs