Home [zabavnik] POČELO SNIMANJE RIMEJKA SERIJE „NA SLOVO, NA SLOVO“!

POČELO SNIMANJE RIMEJKA SERIJE „NA SLOVO, NA SLOVO“!

281
0

film67Producentska kuća Adrenalin i izvršni producent Le Spot, zajedno sa Radio-televizijom Srbije, počeli su snimanje nove verzije kultne dečje serije „Na slovo, na slovo“. Dvadeset polusatnih epizoda pripremaju se u studiju RTS-a, u kom je snimana i originalna verzija, a premijera je planirana za početak novembra. Rimejk poznatog serijala baziranog na stihovima Duška Radovića obradiće dogodovštine starih likova, ali na potpuno nov način i u savremenoj scenografiji.

Lik Miće će igrati Bule Goncić, a ostale uloge tumače Zoran Cvijanović (Ostoja), Nikola Kojo (Paja), Marinko Madžgalj (Morski Vuk), Srđan Timarov (Laf), Irena Mićijević (Lola), Ivana Popović (Loška), Zorana Milovanović (Aćim).

Identifikovali smo potrebu za realizacijom projekta za decu koji će istovremeno da edukuje i zabavi, a upravo to nam pruža rimejk ove serije. Nastojimo da najmlađima obezbedimo kvalitetan sadržaj na maternjem jeziku, da podstaknemo njihovu maštu, a da im, uz to, održimo pažnju. Želimo da naša deca lepše odrastaju uz omiljene TV junake, kao što smo i mi rasli uz „Na slovo, na slovo“. izjavila je Snežana Matić, direktorka producentske kuće Adrenalin.

Da podsetimo, Adrenalin je do sada producirao veći broj veoma veoma dobro prihvaćenih televizijskih serijala, koji su prikazivani na našim nacionalnim televizijama – Karaoke obračun, Piramidu, seriju Vratiće se rode, Šesto čulo…