Home [treninzi] Poziv za učešće na treningu za upravljanje projektima u okviru programa “Mladi...

Poziv za učešće na treningu za upravljanje projektima u okviru programa “Mladi u akciji” EU

27
0

student2Da li je tvoja organizacija, opština, kancelarija za mlade locirana na teritoriji Srbije ili Crne Gore dobila sredstva iz Programa Mladi u akciji EU? Da li je tvoja organizacija, opština, kancelarija za mlade aplicirala u junskom roku (2010) aplicirala u Brisel za sredstva u okviru Programa Mladi u akciji EU? Da li ti je potrebno više informacija o specifičnostima implementacije projekta finansiranog od strane Programa Mladi u akciji i više znanja o tome kako realizovati međunarodni omladinski projekat? Da li je tvoja organizacija/institucija imala poteškoće u relizaciji međunarodnih omladinskih projekata finansiranih od strane Programa Mladi u akciji EU?
Ukoliko je odgovor na neka od gore navedenih pitanja , pozivamo te da se prijaviš na sledeći trening!

Grupa “Hajde da…” iz Beograda i Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid (ADP – Zid) iz Podgorice kao zvanično imenovane Kontakt tačke za Program Evropske unije “Mladi u akciji”, a uz podršku Salto SEE Resursnog Centra, pokrenula je projekat koji ima za cilj podizanje kapaciteta organizacija i institucija iz Srbije i Crne Gore, radi kvalitetnije realizacije međunarodnih omladinskih projekata u okviru Akcije 2 i Akcije 3.1, Programa “Mladi u akciji” EU. U okviru projekta biće organizovan četvorodnevni intenzivni trening za učesnika iz organizacija/institucija iz Srbije i Crne Gore koje su prijavile projekat ili već primile sredstva kroz program Mladi u akciji EU, sa ciljem razvoja stavova, veština i znanja sa ciljem da vode i upravljaju projektima u međunarodnom i interkulturalnom ambijentu. Trening će održan u Srbiji od 16. do 19. oktobra.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite formular koji možete preuzeti ovde i da ga pošaljete na adresu: hajdeda@mladiuakciji.rs, najkasnije do 20. septembra, 2010.

Trening se organizuje uz finansijsku podršku Salto SEE Resursnog Centra.

Treninge organizuje Grupa “Hajde da…” uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Poziv